Bedrijfsevenement

Een bedrijfsfeest organiseren?

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Een volledig verzorgd bedrijfsfeest organiseren doen we graag voor u. Vanuit een open gesprek tijdens onze kennismaking werken we graag de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf uit tot een complete offerte. Van aankleding tot unieke (theater) acts tot bekende artiesten en bands; U boekt het allemaal bij Foxer entertainment.

Een personeelsfeest organiseren? Ze bestaan al lang en zijn één van de populairste feesten voor bedrijven: het personeelsfeest. Of het nu gaat om een jubileum van het bedrijf of een bedankje aan het personeel, u gaat een onvergetelijk personeelsfeest organiseren. Een succesvol personeelsfeest organiseren op een externe locatie of binnen de muren van het eigen bedrijf? Wij vertellen u graag ons geheim waardoor we van iedere bedrijfshal of fabriek een fantastische feestlocatie maken. Wist u al dat een bedrijfsfeest organiseren in eigen bedrijf ook (belasting) voordelen met zich meebrengt? We informeren u graag hierover!

Persoonlijke aandacht

Geen enkel bedrijf is gelijk, dus is een bedrijfsfeest altijd maatwerk. Hoe is de leeftijdsopbouw van uw personeel? Wat zijn de interesses? Welke radiozender staat dagelijks op? Het zijn slechts een aantal van de vragen die we samen gaan beantwoorden. Samen komen we tot de perfecte invulling van uw bedrijfsfeest.

Een succesvol feest valt of staat met de kwaliteit van het entertainment. Afhankelijk van de wensen en het budget zoeken we altijd de juiste artiesten, passend bij de doelgroep en het thema. Dit kunnen zowel landelijk bekende sterren zijn, maar ook top coverbands of complete concepten die we graag voor u in huis halen. Top entertainment voor bedrijfsfeesten!

Spetterende (her)opening

Op een unieke wijze uw bedrijf presenteren aan het publiek? Geen probleem! We denken graag mee naar een passende invulling van uw bedrijfspresentatie. Een bekende Nederlander die een speciaal welkomstwoord houdt? Die bekende artiest die plotseling opduikt? Of toch liever een illusionist die vliegensvlug de eigenaar uit het niets tevoorschijn tovert? Van hilarische gastheer tot top entertainer: Bij Foxer Entertainment is alles mogelijk!

Hebben we je aandacht al gewekt? Mooi zo ! We zien er naar uit om met u te gaan brainstormen over het perfecte bedrijfsfeest. Neem vandaag nog contact op met ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen! Tot gauw?

Informatie aanvragen