Deelname Jumprope Dance

  Wat tof dat je straks te zien bent in de professionele videoclip genaamd 'Jumprope Dance' van de artiesten Jumpa ft. Youngggbraves. Deze productie wordt tot stand gebracht in samenwerking met Stichting Toekomst Muziek, Foxer Agency, Minstrel Productions en andere maatschappelijke instanties. Het is tijd om een nieuwe movement neer te zetten in Amsterdam en jij bent daar onderdeel van! Het liedje gaat over touwtjespringen: een full-body workout voor jong én oud.

  De videoclip komt naar verwachting in augustus online via het YouTube kanaal van Stichting Toekomst Muziek. De clip zal verder getoond worden op verschillende online (social media) kanalen zoals Facebook en Instagram. Door deel te nemen aan de videoclip geef je hier ook toestemming voor. De verdere informatie omtrent de opname dag ontvang je per mail. Nog vragen? Neem contact op via info@foxeragency.nl.

  Goed om te weten:
  - Meedoen duurt ongeveer een uurtje
  - Je hoeft niet te zingen
  - Je bent met je gezicht in beeld
  - Deelname is vrijwillig

  Met dit formulier geef jij toestemming dat wij jouw opnames/beelden mogen gebruiken in de videoclip! Minderjarige deelnemers (onder de 18 jaar) hebben toestemming van hun ouders/verzorgers nodig om deel te kunnen nemen.

  Naam deelnemer *

  Naam ouder/verzorger (indien kind minderjarig is)

  Woonplaats *

  Telefoon

  E-mail *

  Ik heb het bovenstaande zorgvuldig doorgenomen & geef toestemming voor deelname aan de videoclip.

  Handtekening deelnemer (of handtekening ouder/voogd indien kind onder de 18 jaar is)

  Praat met ons via WhatsApp