Event promotion

Beleving tijdens een event

Tijdens een event marketing zullen onze hostessen en/of Hosts worden ingezet om uw product te tonen aan de consumenten of bezoekers, en hen op deze manier kennis te laten maken. Ze kunnen het product voelen, proberen en aanraken wat de beleving en betrokkenheid enorm zal vergroten.

FoxerAgency weet inmiddels uit ervaring dat event marketing het sterkste middel is wanneer het evenement of beurs de kans biedt om als eerste het product uit te proberen. Hierin kunnen wij een adviserende rol spelen en samen met u zoeken naar de beste invulling en de beste hosts of hostessen die ook naadloos aansluiten bij uw merk of product.

Event marketing groter dan social media

De impact van event marketing is meerdere malen groter dan een campagne via bijvoorbeeld sociale media of via een commercial/boodschap via televisie. Het ‘live’ kennismaken met een product door onze professionele hosts of hostessen vergroot de kans dat uw bezoekers/consumenten daadwerkelijk overgaan tot aanschaf van het product of dienst. Onze hosts of hostessen geven persoonlijk uitleg, waardoor de bezoekers of consumenten uw product ook direct beter begrijpen.

Positieve ervaring van het merk

Nadat onze hosts of hostessen uw product heeft gedemonstreerd hebben de bezoekers na afloop een positievere merkperceptie dan bij alle andere campagnevormen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat driekwart van de eventdeelnemers na aanschaf van het product of de dienst trouwe klant van het desbetreffende bedrijf worden. Dat heeft alles te maken met de emotionele merkbinding die een evenement als geen ander teweeg kan brengen.

Beleving via Foxer promotions

Beleving speelt een bijzonder grote rol in de hedendaagse marketing. FoxerAgency gaat helemaal mee in de huidige markt waarin selfies en sociale media een steeds belangrijkere factor gaan spelen. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers om het optimale resultaat te halen uit uw event marketing. Door een krachtige combinatie toe te passen van live event marketing en online kunnen we de bekendheid van uw product of merk nog meer vergroten.

Tijdens de live event marketing kunnen onze hosts of hostessen de beleving van uw bezoekers ook nog omzetten in een online beleving waardoor uw bezoekers ook na afloop via een online campagne, synchroon lopend aan de event marketing, nogmaals de beleving zullen ervaren. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Informatie aanvragen