Talenten

Muziek

Denk je dat je een unieke sound hebt, of ben je graag thuis of in een studio bezig nieuwe composities te maken?


Meer weten

Acteurs

Altijd gedroomd p een set te staan van een film of serie naast een bekende acteur of actrice? Laat deze wens dan uitkomen via FoxerAgency. Filmmakers en reclame producenten zijn meestal continu op zoek naar een verscheidenheid aan figuranten.


Meer weten

Host(ess)

Foxer Agency is in Nederland als in het buitenland actief als modellen-, hostessen- en promotie agency. Ben je een representatieve dame of heer, en hou je van ervan om een dienst of product te promoten?


Meer weten

Modellen

Foxer Faces is een all-in one casting agency; the best of both worlds. Onze scouts zijn pro-actief en gaan actief op zoek naar de juiste mensen voor elke idee, maar wij hebben tegelijk ook een eigen database met meer dan 1.000 talenten én een netwerk van meer dan 30.000 mensen wereldwijd.


Meer weten

Figuranten

Het klinkt misschien vreemd, maar figureren is een stuk lastiger dan veel mensen verwachten. Een figurant is iemand die geen echte rol heeft maar wel zichtbaar en (in sommige rollen zelfs hoorbaar) aanwezig is in een film, tv-film, reclamespot of toneelstuk.


Meer weten

Influencers

Foxer Agency vertegenwoordigt een grote Nederlandse en buitenlandse influencers in verschillende categorieën en niches met bereik van enkele duizenden tot over de 500.000 volgers.


Meer weten

Next Generation

Foxer Agency is ook gespecialiseerd in kinderen. Wij casten, scouten en begeleiden kinderen voor verschillende producties. Foxer Next Generation is gespecialiseerd in kinderseries, commercials, TV, fotoshoots, online video’s en online content.


Meer weten