SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

  Welkom bij het opstarten van jouw persoonlijke Foxer Talent Pagina. Spannend! Deze overeenkomst vormt de algemene basis voor een samenwerking. Voordat wij kunnen beginnen, verzoeken wij je enkele vragen hieronder grondig door te nemen. Indien je nog aanvullende vragen hebt, horen wij dat graag.

  Foxer Talent is ervan overtuigd dat vrijwel iedereen een vorm van talent heeft. Wij ontwikkelen projecten die kansen vergroten en werken samen met diverse samenwerkingspartners. Talent Coaching & Personal Branding I Het startpunt van talentontwikkeling.

  Aanhef*

  Naam deelnemer*

  Naam ouder/verzorger (indien kind minderjarig is)

  Woonplaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  De samenwerking en opmaak van een Foxer Talent Pagina houdt het volgende in;

  - Foxer Talent zijn boekingskosten laag houdt, om zo samenwerkingspartners, opdrachtgevers en fans niet met te hoge kosten op te zadelen.
  - Foxer Talent warme contacten onderhoudt met zowel particulieren als zakelijke partijen. (Bedrijven, Gemeentes, Fondsen etc.)
  - Foxer Talent zich alleen focust op de juiste invulling van de programmering voor de ultieme opdracht!
  - Foxer Talent een commissie van 10, 25%, 30% of 40% over de boeking ontvangt. Dit is afhankelijk van de opdracht, de opdrachtgever en de concurrentie binnen de branche. Uiteraard wordt dit vooraf met jouw besproken.
  - Je ontvangt altijd het vast bedrag die jezelf bepaald. Het commissie bedrag komt ten goede aan de stichting voor hulp en ondersteuning aan een nieuw talent.
  - De opdrachtgever kan er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes is geregeld door Foxer Talent.
  - Foxer Talent maakt persberichten in overleg met jou als talent en verstuurt deze naar de belangrijkste redacties en naar regionale dagbladen.
  - Jij vrij bent met voor een samenwerking met andere partijen. Mits deze niet direct of indirect gerelateerd zijn aan Foxer Talent.
  - Jij niet verplicht bent voor deelname aan een boeking wanneer deze binnenkomt.
  - Indien opdrachtgever mondeling toezegging heeft gedaan. Contract opdracht wordt dan opgemaakt per boeking.
  - Jij bepaalt uiteindelijk zelf wat bij jou past!

  Naast de artistieke/muzikale invulling bieden we ook mogelijkheden voor:

  - Webdesign en content creators
  - Pitch en promotie regisseurs
  - Fondsen en donateurs wervers
  - Marketing en communicatie
  - PR en copywriting/persberichten
  - Personal Branding
  - Online zichtbaarheid
  - Social media strategie
  - Online en offline media

  - Andere mogelijkheden bespreekbaar

  VRAAG 1 - Hoe ben je met ons in contact gekomen? (Bijv. Google, relatie, vrienden, brochure etc.)  Anders namelijk:

  VRAAG 2 - Heb jij al professionele foto’s voor de Foxer Talent Pagina?  Anders namelijk:

  VRAAG 3 - Ik sta open voor een interview door Foxer Talent en ontvang daarna een biografie en een video pitch tekst (Het interview is erg handig voor het schrijven van een persbericht, plaatsing voor regionale dagbladen etc. en laat aan anderen zien wat jou zo uniek maakt).

  Ja, lijkt me leukNee, ik heb al een interview en zal het mailenIk heb al een interview gehad met Foxer Talent

  VRAAG 4 - Heb jij nog andere talenten, zoals bijvoorbeeld produceren, zingen, acteren, dansen, ondernemerschap, kleding ontwerpen etc. ? Vul hier 3 verschillende talenten in of meer:
  VRAAG 5 - Om de pagina meer diepgang te geven is het fijn om te laten zien wat je hebt gedaan in het verleden. Denk bijv. aan optredens, foto’s, video’s, live on stage beelden etc. Vul hier bepaalde werken die je wilt laten zien op je pagina:
  VRAAG 6 - Welke social media accounts wil je plaatsten op je pagina? (Bijv. YouTube, Instagram, Facebook, Spotify, TikTok)
  VRAAG 7 - Heb je al een slogan of een quote van jezelf? Zo ja, wat is de slogan? Mijn slogan of motto is:
  VRAAG 8 - Mijn doelen (Wat wil ik bereiken binnen 1 jaar?)
  VRAAG 9 - Actiepunten artiest. Welke acties ga jij zelf ondernemen? (Bijv. informatie verzamelen over muziek, video, vlogs, blogs en eigen onderneming etc.)
  VRAAG 10 - . Actiepunten Foxer Talent (Bijv. Foxer Talent gaat ondersteunen, begeleiden, motiveren, activeren, muziek produceren, talentonwikkeling, opdrachten en optredens organiseren of iets anders)
  Met dit formulier geef jij toestemming dat wij jouw opnames/beelden mogen gebruiken op onze social media en website! Minderjarige deelnemers (onder de 18 jaar) hebben toestemming van hun ouders/verzorgers nodig om deel te kunnen nemen.

  Handtekening deelnemer (of handtekening ouder/voogd indien kind onder de 18 jaar is)

  Foxer Talent zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Het invullen van de vragenlijst is uiteraard vrijblijvend; er zijn geen kosten aan verbonden. Overeenkomst is 1 jaar geldig.