Wereld MS Dag – Salfa brengt met ‘2020’ levensechte storytelling

Gratis Kroon Gokkasten Spelen – Geniet van alle mooie bonussen in online casino
9 januari 2022

Wereld MS Dag – Salfa brengt met ‘2020’ levensechte storytelling

Foxer Talent Nieuwsupdate 🎉📺

FOXER PERSBERICHT

De pas 21-jarige rapper Salfa uit Amsterdam lanceert vandaag zijn nieuwste track en videoclip ‘2020’ in het kader van Wereld MS Dag. Met de inzet van levensechte storytelling neemt hij zijn luisteraars mee in het veelbewogen jaar 2020. Salfa moest dealen met de diagnose MS, maar zag ook zijn ouders lijden aan zware coronaklachten. Een leerzaam jaar dat hij met ‘2020’ positief wil afsluiten.

'Het jaar 2020 was voor velen een zwaar jaar. Met mijn verhaal wil ik aan hen laten zien dat je te allen tijde positief moet omgaan met tegenslagen. Het belangrijkste in dit leven is gezondheid… Waardeer dan ook altijd de kleine dingen.' - Salfa

Multiple Sclerose

Vorig jaar kreeg Salfa de diagnose MS oftewel Multiple Sclerose. Dit is een chronische auto-immuunziekte waarbij er ontstekingen ontstaan in het centrale zenuwstelsel. In de beginfase kreeg Salfa een oor- en oogzenuwontsteking waarna hij het zicht verloor in zijn linkeroog. De diagnose MS was een feit en ook een directe aanleiding om zijn gevoelens op papier te uiten. Debuutsingle ‘MS’ werd afgelopen februari zeer positief ontvangen en met de nieuwe track wil hij anderen nog verder inspireren om de moed nooit op te geven.

Wereld MS Dag

‘2020’ is tot stand gekomen in het kader van Wereld MS Dag (30 mei j.l.). De videoclip werd ondersteund door de MS afdeling van het Amsterdam UMC. Via deze weg wil rapper Salfa aandacht vragen voor Multiple Sclerose en de symptomen ervan. Daarnaast wil hij mensen motiveren om met een opgeheven hoofd verder te gaan, hoe uitzichtloos een diagnose ook voelt. De boodschap is dan ook: haal kracht uit de ziekte.

--- EINDE PERSBERICHT ---

Bekijk de videoclip nu.

Lees meer op de persoonlijke pagina van Salfa

🌟Salfa - 2020 Videoclip🌟

Comments are closed.

Praat met ons via WhatsApp