Mijn verhaal

 

 

Yxng Voss

Rustig, mysterieus, ambitieus én iemand die van grappen maken houdt. Rapper en Songwriter Yung Voss groeide op in een wijk waar er van alles gebeurde: Kraaiennest, Amsterdam Zuidoost. Hij kijkt terug op een leuke jeugd en was vaak buiten met vrienden of ging naar feestjes, iedereen ging altijd goed met elkaar om.

Dagelijkse dingen

Al op jonge leeftijd begon Voss met muziek maken en richt hij zich op verschillende genres en muziekstijlen. Oldschool is echt zijn ding, maar het kan alle kanten opgaan. Op het moment is de focus vooral op clip tunes. Zijn rapteksten moeten inhoud hebben en gaan over de dagelijkse dingen die hij heeft meegemaakt. Is er ruzie, dan gaan zijn teksten over ruzie. Is hij verliefd, dan rapt hij over de liefde; het gaat om zijn gevoel op dat moment.

Muzikaal talent

Het overlijden van zijn zus had een grote impact op Voss. Zijn zus zong vaak en was een muzikaal talent; juist voor haar gaat hij verder met het maken van muziek. Binnen vijf jaar is het Voss’ doel om nog meer mensen te bereiken met zijn tracks. Per release zijn er standaard minimaal 1000 streams en op YouTube lopen deze aantallen nog verder op. Naast een succesvolle muziekcarrière zou Voss ook een rol willen vervullen in een film. Al eerder speelde hij in een reclame en sindsdien heeft hij de smaak te pakken.

Speciale mensen bereiken

Voss is het meest trots op de muziek die hij tot nu toe heeft uitgebracht en wil met zijn muziek zoveel mogelijk mensen bereiken. Het maakt niet zozeer uit wie het luistert, dit kan en mag iedereen zijn. Met het bereik dat hij later met zijn muziek zal gaan opbouwen, wil Voss zeker iets terugdoen voor zieke kinderen of ouderen. Juist voor deze mensen hoopt hij iets te kunnen betekenen. Op het moment werkt Voss als soundengineer onder begeleiding van Toekomst Muziek in de jeugdinstelling De Koppeling.

Samenwerking

Na een eerdere sterke samenwerking met Toekomst Muziek verwacht Voss dat hij via Foxer Talent nog verder kan groeien in zijn muziek. Het vertrouwen is er en hiermee hopen we samen te bouwen naar een veelbelovende carrière.

Nu maakt Yxng Voss deel uit van het Foxer-team om een nieuw avontuur aan te gaan!

 


 

Spotify

 

 

Yxng Voss - New Releases