MODEL RELEASE OVEREENKOMST

  Welkom bij jouw persoonlijke Foxer Talent fotoshoot. Spannend! Voordat wij kunnen beginnen, verzoeken wij je enkele punten hieronder grondig door te nemen. Indien je nog vragen hebt, horen wij dat graag. Until then!

  Een Foxer Talent Pagina fotoshoot houdt in: De prijswaarde is gratis aangeboden en betaald door Foxer Talent voor de ondertekende deelnemer.

  - Een fotosessie van 2.5 uur met een prijswaarde van EUR 350,- inclusief styling, kleding en posing advies
  - 3 outfit looks
  - 5 bewerkte foto's - uitgeprint*
  - Een foto REVEAL viewing sessie van de bewerkte foto's
  - Een Foxer Talent en/of Toekomst Muziek pagina
  - Prijs per extra foto (bewerkt en uitgeprint) is EUR 90,-**

  *De digitale versie van deze foto's worden met watermerk meegeleverd
  **Geldt niet voor de onbewerkte foto's

  GELIEVE de Fotograaf ten minste 24 uur vóór de geplande datum van de sessie op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in de planning (of locatie).
  Indien dat niet op tijd aan Foxer Talent wordt doorgegeven, is Foxer Talent genoodzaakt om een bedrag van EUR 100,- voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

  Deze overeenkomst is tussen Foxer Talent en Jasmir Studionuuvo (hierna te noemen de Fotograaf of het Fotografiebedrijf) en hieronder ondergetekende deelnemer (hierna te noemen de Cliënt).

  Dit contract heeft betrekking op de diensten en producten die onderdeel uitmaken van de fotosessie (hierna te noemen shoot, de shoot of de sessie)
  die op de mondeling of schriftelijk afgesproken datum en tijd plaatsvindt.

  Foxer Talent en Jasmir Studionuuvo houden zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Lees hier meer over ons cookie beleid en lees hier meer over onze privacy statement.

  Ondergetekende cliënt

  Naam

  Adres

  Woonplaats

  Geboortedatum

  Telefoonnummer

  E-mail

  Auteursrechten

  De digitale afbeeldingen en fysieke producten die daaruit voortvloeien (hierna gezamenlijk te noemen de Producten) die zijn gemaakt door de fotograaf en/of onderaannemer(s) blijven eigendom van de Fotograaf. Eigendom van en auteursrechten op alle producten blijven bij de Fotograaf; alle producten zijn auteursrechtelijk beschermd.

  De Cliënt zal producten die onderdeel uitmaken van de shoot uitsluitend gebruiken conform de toestemming die verleend is voor het maken en publiceren van foto- en/of video-opnamen binnen deze overeenkomst.

  - De Producten van de Cliënt(en) zijn alleen voor persoonlijk gebruik en genot.
  - De Producten mogen niet worden ingediend bij wedstrijden, gereproduceerd voor commercieel gebruik of geautoriseerd voor reproducties door andere partijen dan de Fotograaf.

  - Wanneer afbeeldingen online worden gepubliceerd zoals op sociale media, o.a Facebook, Instagram, persoonlijke blog, enz, is het vereist dat de versie van de foto met watermerk (bij de levering inbegrepen) wordt gebruikt.
  - De Cliënt gaat ermee akkoord dat hij / zij in geen geval de afbeeldingen van de Fotograaf die op internet zijn geplaatst zal wijzigen, d.w.z. bijsnijden, in kleur
  veranderen of op enigerlei wijze bewerken.

  Het is illegaal om de afbeeldingen te kopiëren, scannen, reproduceren of online te plaatsen in forums of elders zonder schriftelijke toestemming van de Fotograaf.

  Het is van belang dat de afbeeldingen die online worden gezet een correcte weergave van het werk van de Fotograaf bieden, zodat toekomstige klanten voldoende inzicht krijgen in het soort foto's dat zij zullen ontvangen.

  Model Release / Quitclaim / Vrijwaringsverklaring

  De Cliënt verleent hierbij de Fotograaf toestemming om alle Producten die onder dit contract zijn gemaakt te gebruiken, om deze zonder beperking te wijzigen en om deze zonder beperking auteursrechtelijk te maken, en wel voor de volgende doeleinden:

  1. Het weergeven op de internetwebsite en/of in de studio van o.a. de Fotograaf
  2. Het opnemen in het portfolio van de Fotograaf
  3. Het gebruiken t.b.v. marketingmiddelen, o.a. brochures en advertenties
  4. Het plaatsen op sociale media, o.a Instagram, Facebook, persoonlijke blog

  De cliënt doet afstand van alle aanspraken op winst die voortvloeit uit het gebruik van alle afbeeldingen en producten conform dit contract.

  Photoshoot Do's & Don'ts:

  • GEEN merkkleding waarvan het merk heel groot is tenzij het betreft een eigen merk (klein en subtiel kan later in Photoshop verwijderd worden).
  • GEEN verkleurde kleding met veel hardnekkige zichtbare vlekken, pillen of pluisjes.
  • WEL kleding kleuren zoals zwart, wit, fel rood, fel geel fotograferen heel goed (tijger prints in overleg). Graag 2 of 3 outfits meenemen.
  • Indien mogelijk strakke haar -en baardlijn.
  • BE YOURSELF & HAVE FUN!

  Handtekening

  *Indien cliënt jonger is dan 18 jaar dient tevens de ouder/voogd te ondertekenen:

  Naam ouder/voogd

  Handtekening ouder/voogd

  De Fotograaf kan niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is, en er kunnen daarom geen rechten worden ontleend.