HEALTHY LIFESTYLE CLUB

Healthy Lifestyle Club (HLC) is een initiatief vanuit Foxer Talent met als doel de gezondheid en het welzijn van de lokale gemeenschap te verbeteren. Het talentontwikkelingsprogramma is ontworpen om een gezonde levensstijl te bevorderen door middel van regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding en positieve mindset. Mede mogelijk gemaakt door onze samenwerkingspartners Gamechangers, Ready, Zon MW EN MDT.

Bij de Healthy Lifestyle Club in Amsterdam Zuidoost gaan jongeren op zoek naar lokale bewoners om samen nieuwe sporten te ontdekken en een gezonde eetgewoonte en mindset te bevorderen. Elke zondag is er een aanbod aanwezig van minimaal 3 sporten. Deelnemers doen mee met de sport die zij het leukst vinden maar worden ook gestimuleerd om de overige sporten uit te proberen. 

Professionele coaches verzorgen elke zondag een sport workout, zoals steps, dans, karate, fitness, jumprope en hoelahoepen. Ook kun je meedoen met workshops over voeding en mindset. Kom langs en doe gratis met ons mee! 

Leeftijd: Iedereen mag meedoen (10-30 jaar)
Locatie: Bernard Shawsingel 122, 1102 VD Amsterdam
Tijd: 14:00 - 15.00 uur 

Periode: Elke zondag gedurende 11 juni - 13 augustus 2023


AANMELDFORMULIER DIVEA HLC


Healthy lifestyle club FLYER V 800_1121
Healthy lifestyle club FLYER A 800_1121


 
subscribe abonneer button foxer talent
Volg ons op Foxer YouTube kanaal