STEUN ONS

Jouw steun is essentieel

Er is geen minimum bijdrage, ieder bedrag is welkom. Stichting Foxer Talent heeft een ANBI status en is afhankelijk van giften en donaties. Zonder jouw hulp kunnen we acties niet realiseren. Ben jij enthousiast en wil jij ons steunen? Steun ons dan met een éénmalige donatie. Dan zorg jij dat wij snel en onafhankelijk kunnen handelen. De opkomende talenten zullen jou dankbaar zijn!

In het kader van Doe Iets Voor Een Ander: Bij een donatie vanaf 1500 euro zetten wij onze Foxer Talenten in om een professionele bedrijfsvideo te maken voor jouw organisatie. Of kies voor een sportieve JumpLevel les op locatie! De Foxer Talenten willen graag iets doen voor een ander.

Hartelijk dank!

Meer informatie ANBI

SPONSOR ONS

Shop bij je favoriete shop & sponsor ons.

Vanaf nu is het voor iedereen die ons een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar de SponsorKliks pagina van Stichting Foxer Talent.

Er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, CoolBlue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl je gewoon dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je een pizza wilt laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Via jouw sponsordoel kun je terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Goed om te weten: SponsorKliks is 100% anoniem. Zo werkt Sponsorkliks.

Alvast dank namens Foxer Talent!

PARTNERS