MIJN VERHAAL

 

 

CREATIVE DIRECTOR

Creative Director Jermaine Redan doet de naam ‘multi-talent’ eer aan en staat bekend onder de artiestennaam Jumpa. Hij is geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost, waar hij als tiener veelal op zichzelf was gewezen. Tegenslagen waren er, maar dit weerhield hem niet om altijd positief te blijven. Ondanks dit is hij nu op het punt dat hij sterker dan ooit in zijn schoenen staat.

Jermaine is vastberaden om van het leven te genieten waar discipline voorop staat. Hij wil zijn opgedane kennis van de afgelopen jaren delen met de jeugd van tegenwoordig. Er is veel talent en Jermaine draagt maar al te graag een steentje bij om te zorgen dat zij goed terechtkomen.

Multi-talent

De afgelopen jaren heeft Jumpa vele beats gemaakt en speelde muziek een grote rol in zijn leven. Op zijn 13e leerde hij de technieken rondom het beats making process van zijn neef en een goede vriend. Door veel te experimenteren kon Jumpa op den duur zijn eigen muziek maken.

Een ander talent van Jermaine is het ontwikkelen van creatieve concepten; deze uit te werken en een team aan te sturen om het plan te verwezenlijken. Jermaine begeleidt jonge artiesten in dit proces. Al eerder heeft hij met succes het script en de productie bedacht voor zijn eigen videoclip ‘Niet Slecht’.

Daarnaast is hij een geboren acteur (veelal comedy sketches); en heeft een passie voor foto- en videografie. Op het moment is hij bezig om deze skills naar the next level te brengen.

Binnen 5 jaar is Jermaine Redan een volwaardig creative director die zijn kennis continu blijft delen met anderen. Dit laatste is echt zijn missie.

Het heden

Levensgenieter Jermaine waardeert vooral de kleine dingen in het leven. In zijn vrije tijd kijkt hij het liefst Anime (Japanse tekenfilms), dit heeft hem geholpen in mindere tijden. Verder blijft hij altijd bezig om zijn kennis te verbreden en nieuwe dingen te ontdekken. Door deze nieuwsgierigheid maakt hij informatie snel eigen.

Nieuwe productie; EP in het teken van sport

In samenwerking met Foxer Talent werkt Jermaine aan nieuwe producties. Jermaine heeft een passie voor sport en het is zijn doel om aan anderen mee te geven hoe belangrijk het is om discipline te hebben. Op het moment werkt hij aan een nieuw EP, geheel in het teken van sport. De eerstvolgende release is Jumprope Dance.

Nu maakt Jermaine Redan deel uit van onze Foxer Family om nieuwe uitdagingen aan te gaan!

 

 

CREATIEVE PRODUCTIES