Mijn verhaal

 

 

Robin Keuss

Realistisch, Creatief & Leergierig, zo zou ik mezelf het beste omschrijven.

Ik ben opgegroeid in Diemen en woon hier nog steeds. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als kind al een cameraatje had en altijd bezig was met filmen.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te voetballen, feesten. Ondanks mijn diabetes heb ik veel energie, ik sport ook veel. Ik leef met de dag want niet elke dag is beloofd.

Mijn naam is Robin Keuss, ik ben cameraman, editor en sta bekend onder de naam Keuss.

Door Framez Productions ben ik de camerawereld ingerold. Ik kwam terug van mijn rondreis in Amerika en werd benaderd door de mede-eigenaar, dit is ook een goede vriend. Ik begon met veel edits maken, kreeg goede feedback vanuit Framez en begon met videoclips schieten om mijn portfolio verder op te bouwen.

Mijn leukste klus als cameraman was denk ik wel een opdracht in Italië voor de artiest PIERRII - MAMA MIA.

Mijn stijl zou ik beschrijven als heel dynamisch. Ook ben ik veelzijdig en kan ik van alles schieten, of dit nou een videoclip is voor een artiest, after-movies, bedrijfsfeestjes of een promo video voor de gemeente.

Ik ben het meest trots op de ontwikkeling die ik heb gemaakt als persoon. Toen ik jong was had ik nul discipline, nu is dat wel anders. Laat je ook nooit beperken door wat andere mensen van je denken. Dan gaat er pas echt een wereld voor je open!

Binnen 5 jaar hoop ik een vaste klantenbase te hebben en dat alles op rolletjes loopt. Via Yung Voss ben ik bij Foxer Agency terechtgekomen en zij kunnen verschillende soorten klussen leveren. De samenwerking gaat tot nu toe perfect en ben klaar voor nieuwe uitdagingen!

Nu maakt Robin Keuss deel uit van het Foxer-team voor een mooie partnersamenwerking!

 


 

Videoclip

Geschoten door Robin Keuss

Videograaf & Editor

Ieder mens is anders, en dat geldt natuurlijk ook voor filmregisseurs. Sommigen hebben een stijl die zó eigen is, dat je maar een klein stukje van de film hoeft te zien om ‘m te herkennen. Door de snelheid waarmee de beelden elkaar opvolgen en de nawerking van elk beeld op het netvlies lijken ze een vloeiende en continue beweging te vormen. Robin Keuss maakt samen met u de juiste keuze!

De videoclip Jumprope Dance van Jumpa feat. Youngggbraves is finally here! Het leukste workout lied voor alle leeftijden. Jumprope Dance staat geheel in het teken van touwtjespringen, een gezonde levensstijl en het samenbrengen van diverse culturen.!

Blijf samen met ons in beweging en spring naar de beste versie van jezelf. Het is onze missie om touwtjespringen weer op de kaart te zetten in Nederland.

Listen more online
 

 
Praat met ons via Mail of WhatsApp

 

Praat met ons via WhatsApp