ONDERNEMERSCHAP & BRANDING

Hét platform voor ondernemerschap op school. Jongeren en volwassenen ondernemender maken en hen helpen bij het ontdekken van hun talenten, social media management, bereik jouw doelgroep; dat is het doel van stichting Foxer Talent.

Dit houdt niet in dat ze allemaal de ambitie moeten hebben om een eigen bedrijf te beginnen, maar wel dat jongeren gestimuleerd worden om met hun ondernemende vaardigheden aan te slag gaan. Onder ondernemende vaardigheden verstaan wij: creativiteit, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, initiatief nemen, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Onderwijs en bedrijfsleven

Jongeren ondernemender maken en hen helpen bij het ontdekken van hun talenten; dat is het doel van stichting Foxer Talent. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we ondernemerschapsprogramma’s voor het onderwijs, van basisschool tot en met het HBO.

We werken graag actief samen met het onderwijs en het bedrijfsleven om onze programma’s te blijven innoveren en aan te laten sluiten op de verschillende doelgroepen. Daarnaast organiseren we gedurende het schooljaar veel evenementen die deelname aan talent en ondernemen onvergetelijk maken. Is jouw interesse gewekt? Laat dan iets van jou horen!

AANMELDEN