Foxer tips

Foxer tips voor een gezonde huid

Af en toe laten we ons lichaam allemaal wel eens een beetje versloffen. Zo verhullen we met donkere en/of wijde kleding ons extra gewicht en slaan we af en toe een ontharingsbehandeling over. Zodra de eerste zonnestralen weer doorbreken gaan we ons weer beter verzorgen.Volgens de Nederlandse beauty centers is het helemaal niet zo moeilijk om na een bepaalde periode er weer fris en stralend uit te zien. Laat je even meevoeren door de beautytips van 24Talents en kom nog beter voor de dag.

Foxer laat zien hoe je dit het beste kunt doen

1. Ademhaling

Begin als je wakker wordt de dag met enkele minuten bewust te ademen. Leg je handen op je buik en adem in via je neus en uit via je mond en richt je ademhaling op je buik. Door deze methode te hanteren wordt je rustig wakker het resultaat is dat je energiek en ontspannen de dag in gaat. Probeer ook tijdens de dag door af en toe bewust op je ademhaling te letten. Doe dit vooral als je geconcentreerd moet werken, bijvoorbeeld voor het begin van een fotoshoot.

2. Lichaamsreiniging

Reinig je lichaam, om zo alle afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Hoe doe je dit, drink op z’n minst 2 liter water per dag en verruil eens koffie voor kruidenthee. Eet geen of weinig vlees en vermijdt ongezonde verzadigde vetten.

3. Durf jezelf in de spiegel te kijken

Kijk naar de spiegel en zie jezelf. Kijk tijdens het tandenpoetsten of haren kammen eens goed in de spiegel. Probeer vervolgens te ervaren hoe jij je voelt en waar jij nou werkelijk behoefte aan hebt met betrekking tot je lichaam. Hierdoor geef je het lichaam alle aandacht die het verdiend

4. Scrub je lichaam

Voor je huid is het goed om die te ontdoen van dode huidcellen door je huid regelmatig te scrubben, niet dagelijks. Door een goede peeling voor je lichaam te gebruiken, kun je het gewenste resultaat bereiken. Na de peeling verwen je het lichaam met een body crème of body olie.

Verwen je gezicht in 4 stappen

Voor je gezicht geldt hetzelfde als voor je lichaam. Door een goede gezichtsscrub te gebruiken gaat je gezicht er al direct stralender uitzien. Geef je huid een extra oppepper en gebruik een repair-kuur die er voor zorgt dat je huid er binnen 2 weken schoon, verzorgd en bovenal stralend uitziet. Om die gezonde bruine teint op je gezicht na te bootsen kun je ook een self-tanning product voor het gezicht gebruiken.

1. Foundation

De basis van een stralend uiterlijk is een egale huid. Gebruik daarom een transparante foundation om je huid daar waar nodig te camoufleren. Als je huid al stralend genoeg is gebruik dan zo weinig mogelijk foundation om je natuurlijke teint te bewaren. Te veel foundation wordt door een professional direct herkend. Goede foundations bevatten tevens ingrediënten die je huid naast het egaliseren ook verzorgen en beschermen.

2. Make-up

Een stralend uiterlijk zodat je het gevoel krijgt dat je de hele wereld aankan maak je af met een zachte warme kleur lipstick of lipgloss. Gebruik een zwarte mascara om je ogen meer te laten spreken en optisch open te maken. Het resultaat is een hele stralende en natuurlijke look . Natuurlijk kan je nog een extra eyeliner of oogschaduw aanbrengen als jij denkt hier goed aan te doen. Ons advies is wel gebruik nooit te veel make-up.

3. Selftanner

Met de komst van de voorjaarszon kunnen lange broeken en de panty’s weer de kast in en komen blote benen weer te voorschijn. Last van het zogenaamde melkflessen effect? Gebruik dan na het scrubben een selftanner voor het lichaam. Hiermee geef je je lichaam een gezonde en stralende teint.

4. Nagels en parfum

Besteed ook altijd extra aandacht aan je nagels, leer het jezelf aan je handen goed te verzorgen. Veelal zijn teennagels in de winter een achtergesteld gebied, laat jou dit niet gebeuren. Verzorg je voeten door ze van eelt te ontdoen en je nagels goed te verzorgen en te lakken. Voor je zelfverzekerdheid is het belangrijk dat je er van top tot teen verzorgd uitziet. Pas je parfum aan hoe jij in het leven staat dan komt de geur het best tot zijn recht. Laat alle facetten van jezelf terugkomen in je geur. Laat geen één zintuig onbenut en geniet zelf van je eigen geur en je verzorgde nagels