Hostess aanvraag

Hostess aanvraag

FoxerAgency is in heel Nederland actief als modellen-, hostessen- en promotie agency. Indien u een hostess boekt bij FoxerAgency dan bent u verzekerd van een representatieve dame en/of heer. Deze beschikken naast de juiste looks ook nog over de nodige inhoudelijke kennis. Voorafgaand aan de opdracht lezen zij zich goed in over uw product, dienst, merk of bedrijf. Dit kenmerkt een hostes of hostess van FoxerAgency, en het komt regelmatig voor dat bij vervolgopdrachten vaak dezelfde medewerker of medewerkster wordt gekozen.

Het inzetten van een hostess vraagt vaak om juiste kennis. U bent immers niet alleen op zoek naar een host/hostess die een mooie verschijning is, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat hij of zij inhoudelijk goed op de hoogte is van uw bedrijf, dienst of product zodat hij of zij in staat is om het maximale uit de opdracht te halen, en uw bedrijf op uiterst professionele wijze kan vertegenwoordigen. En daarvoor bent u bij FoxerAgency op het juiste adres!

Onze werkwijze

Onze heren en dames zijn bovenal flexibel, meedenkend en zetten graag hun beste beentje voor tijdens hun werkzaamheden. Buiten het ‘mooie plaatje’ is een host of hostess van FoxerAgency ook op verkoopgebied een toegevoegde waarde. Indien gewenst bieden we ook nog een extra service voor volledig op maat gemaakte kostuums die geheel afgestemd zijn op uw wensen,waardoor een host of hostess van FoxerAgency in kleding voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo kan verschijnen. Zo is onze host of hostess een echte eyecatcher en zorgt hiermee voor een nog hogere sfeerbeleving.

Brede inzetbaarheid

Door de jarenlange ervaring van onze gastheren en gastvrouwen zijn zij door hun inmiddels opgebouwde kennis en ervaring enorm breed inzetbaar geworden. Het voortraject waarbij wij de klant volledig begeleiden en adviseren op het gebied van voorbereidingen (inlezen in bedrijfs- en/of productkennis), adviseren op gebied van uitstraling en kostuums, en onze opgedane kennis van bijvoorbeeld verkoopgerichte acties, brengen wij maar al te graag over op onze opdrachtgevers.

Ruime ervaring

Een host of hostess van FoxerAgency heeft ruime ervaring. Wij leiden en begeleiden ze op op, en leren hen de kneepjes van het vak. Voor alle business-to-business events, beurzen en sales gerelateerde evenementen bent u verzekerd dat u een professionele gastheer of gastvrouw mag verwelkomen die zich goed heeft voorbereid en ingelezen. Een host of hostess is klantvriendelijk, flexibel en enthousiast . De kracht van onze dames en heren ligt in het met u meedenken en ook initiatieven tonen. Zo kan onze host of hostess een sleutelrol vormen in het optimaal promoten van uw product of bedrijf. Informeer geheel vrijblijvend indien u interesse heeft in een hostess. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden!

Informatie aanvragen