MIJN VERHAAL

 

 

KINGS AUTHORITY MUSIC

Anthony is een chille zelfstandige jongeman met verrijkende ambities. Vanwege medische redenen verhuisde hij op jonge leeftijd naar Nederland om een beter kwaliteit van leven te creëren.

Stapsgewijs stelde hij zichzelf in staat om ondanks zijn toestand vooruit te kijken en het beste ervan te maken. Met die positieve insteek en kracht van boven begon hij zijn creatieve muzikale uitingen te delen en zo kwam zijn artiestennaam "Kings Childd" tot leven.

Persoonlijkheid

De Artiest Kings Childd is met zijn coole vibe, een hartverwarmende persoonlijkheid waar je meteen betrokken bij voelt. Met zijn relaterende boodschap van liefde, vrede, rust, genade en bezinning, vermaakt, inspireert en verbindt hij mensen. Hij ziet ernaar uit dat deze kernwaardes wereldwijd verspreid wordt naar een grote blijvende gemeenschap.

Media & Entertainment

Kings Childd is niet alleen Artiest, maar houd ook van poseren, acteren en verhalen presenteren. Als liefhebber van Media & Entertainment heeft hij door de jaren heen veel informatie verzameld, waardoor hij samen met andere partijen een eigen onderneming kon starten, met de naam "Stichting Kings Authority Music". De bedrijvigheid van de Stichting is erop gericht om creatie, promotie en bevordering te bieden aan het positieve geluid. Dit in het breedste zin van het woord!

Nu maakt Kings Childd deel uit van het Foxer Talent team om een nieuw avontuur aan te gaan!

 


 

CREATIEVE PRODUCTIES