Mijn verhaal

 

 

Samenwerking

Van jouw visie, met mijn advies naar ons plan. Laten we samen werken aan een betere online zichtbaarheid van jouw website. Het is tijd dat jouw verhaal verteld en gehoord moet worden. Ik bied jou een podium.

Mijn naam is La-Jeria, verhalenverteller en communicatieadviseur. Ik vertaal ideeën, visies en verhalen van ondernemers naar een krachtige boodschap. Jouw boodschap moet gezien worden en dat kan alleen als jij de online zichtbaarheid van je website verbeterd. Ik help zowel kleine als middelgrote organisaties en zelfstandig ondernemers die een mooi verhaal te vertellen hebben, maar niet precies weten hoe ze dit op papier moeten zetten. Samen stellen wij een plan van aanpak op. Online zichtbaar zijn is een proces waarin content, context en consistentie een grote rol spelen.

Ik help jou om je doelen te bereiken door de inzet van creatieve teksten die kloppen en lekker vlot weg te lezen zijn. Daarnaast adviseer ik je hoe jij je website kunt omzetten naar een klant of lead met de inzet van video content. Met mijn advies behaal je meer resultaat met je website. Jouw verhaal is uniek en moet gehoord en gezien worden. Laat mij je informeren en inspireren. Dat is wat ik doe.

Boodschap overdragen

Bij het vormgeven en schrijven van teksten breng ik de juiste structuur aan en voeg ik creativiteit en logica toe. Je kunt mij inschakelen voor verschillende soorten teksten, geen onderwerp is gek genoeg. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke teksten, blogs, beleidsteksten, pakkende reclameteksten, vacatureteksten, handleidingen, persberichten en meer.

Ik zorg dat het verhaal klopt en wegleest als een prima boek. De boodschap zal hoe dan ook overgebracht worden op jouw specifieke doelgroep. Dit kan een boodschap zijn ter verheldering van je imago, visie, identiteit of het sturen van het gedrag van je bezoekers. Het is mijn uiteindelijke doel om je bezoekers te inspireren.

Met mijn Bachelor Media, Informatie & Communicatie en minor Reputatiemanagement op zak, begon ik mijn carrière als allround Copywriter voor JD Sports. Tijdens deze periode schreef ik interessante blog posts met de focus op fashion, sneakers, launches en fitness. Daarnaast nam ik interviews af met bekende namen zoals Sam Hoogland, Chahida (FitforCalis) en Robin Sterk.

Nu maakt La-Jeria deel uit van het Foxer-team om een nieuw avontuur aan te gaan!

 


 

Muziek

 

 
 

Projecten

 
Branding Workshops

Praat met ons via Mail of WhatsApp