LIFE COACH

De deelnemers kunnen tijdens het volgen van een programma, extra ondersteuning en begeleiding krijgen van een Life Time Engineer. Een expert op het gebied van Life Coaching en Werken aan Werk, de Life Time Engineer biedt een fysieke, begeleiding en mentale ondersteuning op maat om je doelen te behalen.

Je krijgt de kans om een Life Time Engineer te ontmoeten die graag vertelt over zijn of haar werk. Deze ervaringsdeskundige bespreekt zijn of haar achtergrond in de branche en gaat dieper in op de doelstellingen van deze cursus.

Een Life Time Engineer zorgt ervoor dat je terug op een gezonde manier gaat leven. We spreken hier niet over gezond eten en sporten, maar vooral over hoe je in het leven staat. Zo’n coach maakt je wat wegwijs in hoe je moet leven en kan je meer inzicht geven op bepaalde vlakken.

Hierdoor leer je jezelf beter kennen en kan je bepaalde dingen sneller beseffen zoals: “Eigenlijk haat ik mijn job”, en “Ik zie mijn vrienden nooit.” Dankzij een Life Time Engineer kan je jezelf dus ontplooien. En door jezelf beter te leren kennen, maak je veranderingen die dan gunstig zijn voor je leven. Kernwoorden zoals geluk, welzijn, innerlijke rust en zin in het leven zijn erg belangrijk.

Er volgt een korte instructie over de verschillende onderwerpen die aan bod komen in de cursus. De lessen die in deze cursus worden aangeboden zijn werken aan werk, pitch yourself, geldzaken, netwerken, branding en social media. Is jouw interesse gewekt? Laat dan iets van jou horen!

AANMELDEN