Mijn verhaal

 

 

Vlinders (EP)

De Amsterdamse singer-songwriter Dherl Deekman alias Minstrel zingt als een moderne troubadour stadslegendes vanuit het hart over de schoonheid van het leven en de liefde. Maar ook de pijn, moeite en toewijding die met het leven en liefde gepaard gaan, lopen als een rode draad door zijn nummers. De EP 'Vlinders' is een mix van o.a. soul, jazz, reggae, het levenslied, blues en hiphop.

Nederlandse taal

Met zijn eerste Nederlandstalige debuut-EP 'Vlinders' verkent Minstrel de ups en downs van het stadsleven. De EP bevat nummers zoals: 1. Vlinders; 2. Zomer; 3. Pak m’n hand en 4. Sterrenhemel. Met deze nummers heeft Minstrel zich verenigd met de Nederlandse taal door middel van ritme en gevoel. Voor inspiratie heeft hij geput uit de muziek uit zijn jeugd in de jaren 80 artiesten zoals, André Hazes; Frank Boeijen groep, Herman van Veen, Rob de Nijs en Doe maar, zij hebben toentertijd veel indruk op Dherl achtergelaten.

AT5

Tussen 2002 t/m 2006 was Dherl Deekman te zien als presentator van het schooltv-programma Basta op AT5. Na het behalen van zijn pedagogiek diploma heeft hij zich o.a. in de vorm van (stichting) toekomst-muziek.nl gestort op het empoweren van jongeren in Amsterdam Zuidoost.

Nu maakt Minstrel deel uit van het Foxer-team om een nieuw avontuur aan te gaan!

 


 

Spotify

 

 

Minstrel - Vlinders - EP