SOCIAL MEDIA

Foxer Talent leert jongeren en jongvolwassen om online gevonden te worden door de doelgroep die voor hen belangrijk is. Ook staat er centraal dat zij zelf interessante mensen vinden aan de hand van sourcing. Door deze kennis op te doen kunnen zij klanten als werkzoekende werkgevers benaderen op een authentieke en onderscheidende manier.

Ze kunnen zich laten adviseren door een senior LinkedIn-trainer en leren hoe zij optimaal gebruik kunt maken van hun eigen personal brand. Branding en Sourcen ontwikkelingen ze vaardigheden om een ijzersterk personal brand van zichzelf te maken en zijn gemakkelijker te searchen.

Wat leer je in deze workshop?

Social media en online zichtbaarheid (ontdek wie jij bent, hoe presenteer jij je op social media en aan de media, hoe ben je goed zichtbaar online). Online Weerbaarheid (hoe kun je het beste reageren op haatreacties, leer om weerbaar te zijn met woorden in plaats van op de vuist gaan of erger). Geld verdienen met muziek (hoe kun je muziek het beste online promoten en geld verdienen).

Is jouw interesse gewekt? Laat dan iets van jou horen!

AANMELDEN