Sponsor gratis met elke online aankoop

Jouw steun is essentieel

 
 

 

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Stichting Foxer Talent, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Stichting Foxer Talent ontvangt hiervoor een geldbedrag als donatie. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Stichting Foxer Talent. En nogmaals, het kost je niets extra!

Winkel online & sponsor Foxer Talent gratis

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Stichting Foxer Talent. Voor jou een kleine moeite, voor Stichting Foxer Talent zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Stichting Foxer Talent. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Stichting Foxer Talent hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Stichting Foxer Talent weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting Foxer Talent is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het belangrijk dat je jouw bestelling via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert ons niets op.

Bezoek de SponsorKliks pagina van Foxer Talent en winkel online.