TALENTCOACHING

Talentcoaching is laagdrempelig en een traject bestaande uit meerdere sessies met als primaire doel jongeren handvaten te geven om hun persoonlijke obstakels te overwinnen en helpen de juiste keuzes te laten maken die volledig in lijn zijn met hun identiteit.

Foxer Talent biedt de deelnemer de juiste ondersteuning om hun perspectief te laten definiëren en in stappen hun doelen te bereiken. Na afronding van het gehele traject krijgt de deelnemer een certificaat waarin de eerder opgestelde doelen van de deelnemer staat beschreven.

Netwerk

Om de deelnemer zichzelf te laten ontplooien en een groter sociaal netwerk te krijgen heeft men baat bij een veilige omgeving waarbij men ook in contact kan komen met gelijkgestemden met verschillende achtergronden, ervaringen en een andere manier van denken. Hierbij maakt Foxer Talent gretig gebruik van rolmodellen en hun succeservaringen. Dat motiveert hen op school en/ of (vrijwilligers)werk.

Foxer Talent heeft verscheidene projecten om de deelnemer te inspireren en motiveren om naar school te gaan, hun talenten te ontwikkelen en deze in te zetten voor een beter perspectief. Onder het motto ‘iedereen telt mee, iedereen doet mee’ vergroten wij de zelfredzaamheid van de deelnemer door zijn/haar sociale netwerk te versterken en daarbij ook motiveren mee te doen.

Persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling wordt bereikt vanuit het perspectief van de deelnemer zelf. Is jouw interesse gewekt? Laat dan iets van jou horen!

AANMELDEN