Wedding service

Een onvergetelijke bruiloft

Daar zorgen we graag voor. Muziek zorgt voor uiteenlopende emoties. Misschien herinner je nog wel het liedje dat je hoorde tijdens de eerste date, of jullie eerste dans samen? Muziek brengt de mooiste herinneringen tot leven. Hoe mooi is het dan om tijdens jullie bruiloft herinneringen op te halen met jullie dierbaarste muzieknummers! Ook voor jullie bruiloft zijn jullie aan het juiste adres bij foxer agency.

Van een intieme ceremonie tot een spetterend feest, zoals geen bruidspaar voor ons hetzelfde is, is ook de muziek tijdens iedere bruiloft maatwerk. We gaan dan ook graag in gesprek om jullie persoonlijk te leren kennen. Jullie wensen proberen we om te zetten in onvergetelijke momenten op de grote dag en we vertellen je graag over de vele mogelijkheden. Ieder bruidspaar is anders: de één is uitbundig, de ander meer een ingetogen muziekliefhebber.

Ook voor jullie avondfeest hebben we de juiste toon: van akoestisch trio, tot aan hoogstaand piano entertainment die werkelijk alles op verzoek speelt, tot aan high-energy coverbands vol special effects. Mogen wij van jullie trouwdag een onvergetelijke herinnering maken? We staan graag voor jullie klaar!

Informatie aanvragen