WERK COACH

De deelnemers krijgen inzicht in hun competenties en hoe zij deze in kunnen zetten in het vinden van betaald werk, stage of vrijwilliger. Werk vinden dat bij je past is vaak een flinke uitdaging! Het hele proces van solliciteren gaat een stuk beter als je een duidelijk beeld hebt van je persoonlijkheid, competenties en werkwaarden.

De wijze waarop we deze ambitieuze doelen willen gaan verwezenlijken is door actief samen te werken met andere organisaties die al een bestaande infrastructuur hebben en deze met hen samen verder uit te breiden.

Werkwijze

Je krijgt de kans om een ervaringsdeskundige te ontmoeten die graag vertelt over zijn of haar werk. Deze ervaringsdeskundige bespreekt zijn of haar achtergrond in de branche en gaat dieper in op de doelstellingen van deze cursus.

Er volgt een korte instructie over de verschillende onderwerpen die aan bod komen in de cursus. De lessen die in deze cursus worden aangeboden zijn geldzaken, netwerken, branding en social media. Is jouw interesse gewekt? Laat dan iets van jou horen!

AANMELDEN