Kinderen maken Zuidoost – Jumprope (springtouw) Bewoners Open Dag
22 september 2022
Foxer Talent helpt meiden een kans op te groeien tot krachtige vrouwen.
6 maart 2023

Diversiteit & Inclusiviteit in Fashion

Diversity Fashion Week 2022 is een feit! 🎉

Foxer Talent is de samenwerking met Diversity Fashion Week (DFW) aangegaan omdat het een evenement is dat meer uitstraalt dan alleen fashion en glamour en vooral heel belangrijk is voor onze samenleving waarin iedereen meedoet en een eerlijke, gelijke plek verdient. DFW gebruikt de kracht en invloed van mode om iedereen een stem te geven. Een initiatief dat we graag onder de aandacht willen brengen en delen met de wereld. Samen maken wij het verschil.

De kick-off vond plaats in Westcord Fashion Hotel met als special gastsprekers Giancarlo Pazzanese, Sofie van der Meulen en waar ontwerpers, creatieve talenten hun collecties exposeerden zoals Foxer Talent Fanny de Ruyter een duurzaam streetwear merk, Foxer Talent Fares Moses, kunst van Mina Wetp uit Polen, Adel Mamish uit Japan, en werk van fotografen Marzenka Kwintera en Zuzu Valla.

Onze Foxer Talenten vinden het belangrijk om iets terug te doen voor een ander. Fanny en Fares delen hun verhaal en hopen via deze weg anderen te inspireren. Diversiteit en Inclusie uit zich in hun ontwerpen maar ook het verhaal erachter.

Drie dagen lang kon je verschillende mode gerelateerde evenementen bezoeken waarin belangrijke maatschappelijke thema's als 'inclusie & diversiteit' centraal stonden. Sprekers, tentoonstellingen en natuurlijk twee dagen modeshows van ontwerpers die het belang van verschillende modellen op de catwalk begrijpen. Opgericht door Sensemielja Letitia Sumter & Daisy van der Veen.

Fares Moses uit Syrië presenteerde zijn nieuwe collectie tijdens de opening en op de slotdag waarop hij werd ondersteund door Foxer Talent en TST productions. De tweede showdag vond plaats in de Arendshoeve samen met Bproud, Nicole Plender, MI&ANN/Annigje, Khadija Faraj, MarosEtti, Fall Prov, Papino Creations, Denykens, Rosalie Key, Jana Roos, Stephastique, Sara Habibio, Janina Kraft, Valerie Bogaert.

Lees het inspirerende verhaal van Fares Moses op zijn persoonlijke pagina.

Meer weten over DWF? Lees het persbericht nu op Fashion United.

Comments are closed.

Praat met ons via WhatsApp