Haute Couture Dress Foxer Talent op Septimius Awards 2022

Nieuw Jumprope Wereldrecord: Foxer Talent Geraldo Alken in het Guinness World Records 2023
21 september 2022
Fares uit Syrië ontwerpt kleding voor Powervrouw
22 september 2022

Haute Couture Dress Foxer Talent op Septimius Awards 2022

Septimius Awards 2022🎉📺

Afgelopen 6 en 7 juni vond de Septimius Awards plaats in het Internationaal Theater Amsterdam. De Septimius Awards is een prestigieuze prijsuitreiking die de beste independent films van over de hele wereld onder de aandacht brengt. Er werden prijzen uitgereikt aan internationale filmmakers, producenten, acteurs, actrices en muzikanten. Voor het eerst in Nederland waren er Tony-, Grammy-, Emmy- en Oscarwinnaars aanwezig bij een prijsuitreiking. De Septimius Awards heeft een breed scala aan prominente deelnemers uit Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Amerika.

Het 2-daagse evenement staat geheel in het teken van het ondersteunen van visionaire films en het samenbrengen van filmmakers. De Septimius Awards is een sterke voorstander van nieuw talent en visionaire ideeën. Ze presenteren een breed scala aan genres, van drama tot documentaire, met als doel om nieuw independent talent te ontdekken en aan te moedigen. Naast het uitreiken van prijzen worden filmmakers in contact gebracht met agenten, distributeurs en andere professionals uit de industrie en biedt het evenement een uitgebreide netwerkmogelijkheid.

Met dank aan onze partner Tulsa Studios voor de invite. Het waren twee waardevolle, inspirerende dagen om niet te vergeten! Veel nieuwe ideeën en inspiratie om mee aan de slag te gaan🤝

🌟Voorzitter Foxer Talent draagt de nieuwste Haute Couture Dress gemaakt door Foxer Talent Fares Moses - ter promotie🌟

Comments are closed.

Praat met ons via WhatsApp