DIVEA Gamechangers Roermond

DIVEA Gamechangers Purmerend
30 mei 2023
DIVEA Gamechangers Amsterdam
25 oktober 2023

DIVEA Gamechangers Roermond

TALENTONTWIKKELING MIDDELBARE SCHOOL

Bij de middelbare school Wings Niekée Agora staat de volledige ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 18 jaar centraal, met tal van kansen en ruimte om te groeien.

Het DIVEA Gamechangers-programma omvatte verschillende activiteiten, zoals een jumprope-uitdaging met leuke prijzen, een Afro Dance Workshop met een challenge, Gaming e-sport, Life Coach, Fotografie, en Social Media Vlog.

Onze dank gaat uit naar onze samenwerkingspartners Gamechangers, Ready, Zon MW EN MDT.

 

EIGEN FILMREGISTRATIES MAKEN

De deelnemers hebben bepaalde technieken geleerd hoe ze zelf filmregistraties kunnen maken met behulp van hun mobiel en onze GoPro’s, waar ze gretig gebruik van hebben gemaakt.

De middag werd vervolgd met een spetterend dansoptreden van FLXEN, gevolgd door een afsluiting waarbij de deelnemers certificaten ontvingen en er werden professionele foto-opnames gemaakt voor een korte video slide-show.

WELVERDIENDE DIPLOMA

Met trots delen we het succes van het DIVEA Gamechangers-programma, waar 33 uitzonderlijke deelnemers onlangs hun welverdiende diploma's in ontvangst hebben genomen. Dit bijzondere evenement markeert een belangrijke mijlpaal in hun reis naar zelfontplooiing en groei.

Het DIVEA Gamechangers-programma was een dynamische en inspirerende reis voor onze deelnemers. Gedurende deze periode hebben ze deelgenomen aan een scala aan boeiende activiteiten die hun vaardigheden en perspectieven hebben verbreed. Van de opwindende jumprope-uitdaging met aantrekkelijke prijzen tot de energieke Afro Dance Workshop met uitdagende momenten, elk aspect van het programma heeft hen aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken.

Naast deze fysieke activiteiten, hebben de deelnemers ook geprofiteerd van waardevolle sessies, zoals Gaming e-sport, Life Coach-begeleiding, Fotografie-workshops en Social Media Vlog-training. Deze diverse reeks activiteiten bood hen niet alleen de kans om nieuwe passies te ontdekken, maar ook om belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen die van onschatbare waarde zullen zijn in hun toekomstige ondernemingen.

De diploma-uitreiking was een blijk van erkenning voor de toewijding en inzet van elke deelnemer. Het was hartverwarmend om te zien hoe zij, met vastberadenheid en enthousiasme, de uitdagingen van het programma hebben omarmd en zichzelf hebben laten groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Wij feliciteren de 33 deelnemers die hun diploma's hebben ontvangen en we zijn vol vertrouwen dat zij de opgedane kennis en ervaring zullen gebruiken om ware gamechangers te worden, niet alleen in hun eigen levens, maar ook in de bredere gemeenschap. Hun reis als Gamechangers begint nu pas en we kijken reikhalzend uit naar de geweldige prestaties die ze ongetwijfeld zullen blijven leveren.

Met oprechte bewondering, namens Team Foxer Talent


 

Voor meer informatie

 

 

Deel je ervaring met ons in je stories

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stichting Foxer Talent (@foxertalent)

 

Comments are closed.

Praat met ons via WhatsApp