Foxer Talent helpt meiden een kans op te groeien tot krachtige vrouwen.

Diversiteit & Inclusiviteit in Fashion
11 december 2022
DIVEA Gamechangers Purmerend
30 mei 2023

Foxer Talent helpt meiden een kans op te groeien tot krachtige vrouwen.

 
 

MEIDEN EVENT GAASPERDAM

Vandaag was een fantastische dag waarbij jonge meiden konden deelnemen aan verschillende activiteiten die gericht waren op sport, beauty, kunst, cultuur en empowerment! Het was geweldig om te zien hoe deze activiteiten bijdroegen aan het zelfvertrouwen en de persoonlijke groei van de deelnemers.

Er waren tal van sportieve activiteiten waar de meiden aan mee konden doen, zoals sport, dans, beauty, kunst, cultuur en empowerment. Deze activiteiten hielpen niet alleen bij het verbeteren van hun fysieke fitheid, maar ook bij het verbeteren van hun mentale welzijn en zelfvertrouwen.

Er waren ook beauty workshops waarbij de deelnemers leerden over huidverzorging en make-up. Dit gaf de meiden de kans om nieuwe vaardigheden te leren en zichzelf op een nieuwe manier te ontdekken.

Daarnaast waren er ook kunst- en sportactiviteiten, waaronder schilderen, acrobatiek en touwtjesspringen (Jumprope). Hierdoor konden de meiden hun fysieke en creatieve kant ontdekken en hun talenten ontwikkelen.

Tot slot was er ook een empowerment-sessie, waarbij de deelnemers werden aangemoedigd om hun dromen na te jagen en hun volledige potentieel te benutten. Dit gaf de meiden het vertrouwen en de inspiratie om hun eigen toekomst te creëren.

Het was geweldig om te zien hoe deze verschillende activiteiten bijdroegen aan de persoonlijke groei van de deelnemers. Ik ben trots op alle meiden die deelnamen aan deze geweldige dag en kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft!

MAMA - Meiden Amsterdam Met Ambitie

Wil jij ook helpen? Doe mee en geef meiden een kans op te groeien tot krachtige vrouwen. Voor meer informatie mail ons via het contactformulier.

 

 

Volg ons op Instagram voor de laatste MAMA Updates

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stichting Foxer Talent (@foxertalent)

https://www.instagram.com/reel/CpfA9DIIXzQ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Comments are closed.

Praat met ons via WhatsApp