DIVEA Gamechangers Purmerend

Foxer Talent helpt meiden een kans op te groeien tot krachtige vrouwen.
6 maart 2023
DIVEA Gamechangers Roermond
8 augustus 2023

DIVEA Gamechangers Purmerend

 
 

TALENTONTWIKKELING NIEUWKOMERS

Event Joy, Hope & Happiness.

Om 20.30 uur begon het kunstproject "Schilderij van Hoop", waarbij een groot blanco doek in schilderijvorm aanwezig was, evenals een verfset met verschillende kleuren. Deelnemers konden kiezen uit steekwoorden zoals reis, hoop, liefde, toekomst, verdriet en vriendschap, en werden gevraagd waar ze aan denken bij deze woorden. De steekwoorden werden op het beeldscherm geprojecteerd en deelnemers tekenden live hun gedachten op het doek. Er was ruimte voor een persoonlijke boodschap en er was een open mic aanwezig.

Het schilderij zal geveild worden ten behoeve van een goed doel en de deelnemers hebben de mogelijkheid om hun favoriete doel aan te geven. Naast de veiling was er ook een afsluiting met certificaten van deelname en zijn er professionele videobeelden gemaakt voor een korte aftermovie. Om het evenement compleet te maken, hebben we boog ballonnen, muziek, een DJ, een cameraman, een fotograaf, hapjes, drankjes, een schilderij, een verfset, een schildersezel en een professionele jumprope-set nodig gehad.

Fares Moses (https://foxertalent.nl/fares-moses/) was aanwezig als verrassingselement om een inspirerende speech te geven over zijn ervaringen en advies voor de doelgroep om succesvol te worden in Nederland. De avond begon met een overzicht van de coaching en talentontwikkeling van de deelnemers, gebaseerd op hun prestaties, inzet, commitment, passie en overtuiging.

 

SFEERIMPRESSIE PROGRAMMA SESSIES

Iedereen vond het jammer dat het voorbij was en sommige deelnemers blijven nauw betrokken door vrijwilligerswerk te doen en een bijdrage te leveren aan de Nederlandse samenleving. We zijn er trots op dat onze missie is geslaagd.

Laat je hart spreken en maak een verschil! Sluit je aan en geef nieuwkomers de mogelijkheid om te groeien tot veerkrachtige en geïntegreerde burgers. Doe mee en help hen hun plek te vinden in onze samenleving!

Voor meer informatie ga naar DIVEA gamechangers pagina.

 

 

Deel je ervaring met ons in je stories

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stichting Foxer Talent (@foxertalent)

 

Comments are closed.

Praat met ons via WhatsApp